نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف
سرخط خبرها

مدیرعامل سابق استقلال سهام این باشگاه را نمی‌خرد| نگران سوختن سرمایه‌های هواداران

  • کد خبر: ۱۰۱۳۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
مدیرعامل سابق استقلال سهام این باشگاه را نمی‌خرد| نگران سوختن سرمایه‌های هواداران
واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال به شدت نگران ورود سرخابی‌ها به بورس است. واعظ اعتقاد دارد این شیوه نا مناسب باعث اعتراض هواداران دو تیم خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق استقلال سوال کرده‌اند که آیا حاضر است سهامی از استقلال و پرسپولیس بخرد که این پاسخ را داده است: «:نه، چرا باید سهام بخرم؟ سهامی که پر از ریسک است را چرا باید بخرم؟ وقتی رئیس سازمان خصوصی سازی مدعی می‌شود در صفحه کدال دو باشگاه چندین سند وجود دارد که هر کدام از این اسناد دوباره چند شاخه می‌شود که در آن‌ها شفاف سازی است، به نظر شما کدام هوادار یا مردم فرصت دارند همه این‌ها را بخوانند، تحلیل کنند که در نهایت بخواهند ۳۰۰ هزار تومان خرید کنند. آیا ۳۰۰ هزار تومان تومان خرید این همه انرژی نیاز دارد؟» واعظ درادامه صحبت‌های خود گفت: «آقایان سهام دو باشگاه رادر فرابورس و در وضعیت نارنجی قرار دادند، مثل اینکه کارخانه‌ای تولیدات دارد و ۲ نوع ضایعات دارد، یک بخشی از این ضایعات بازیافت می‌شود و یک بخش دیگری باید امحا شود. بهتر است توضیح بدهند این سهام به شکل کدام نوع ضایعات است؟ سهامی که می‌گویند مشابه ضایعات بازیافتی است یا آن‌هایی که باید ام‌ها شود؟ این مثال ساده را زدم که مردم بدانند چه اتفاقی می‌افتد. من با صراحت می‌گویم هر نوع اتفاقی رخ بدهد سازمان خصوصی سازی و مراجع دیگری که می‌توانند ورود کنند باید پاسخگو باشند.» مدیرعامل سابق استقلال ادامه داد: «اگر مردم این روز‌ها به خاطر هر مساله کوچک و بزرگی مقابل وزارت ورزش تجمع و اعتراض می‌کنند حالا با این نوع واگذاری سهام کاری می‌کنند که طرفداران فوتبال به چند نقطه و حتی مقابل ساختمان بورس بروند و تجمع کنند. بخشی از این ارزشگذاری که برای سهام دو باشگاه کرده‌اند بر اساس بیزینس پلن  صورت گرفته در صورتی که این شیوه ارزشگذاری برای شرکت‌های نوپا است. مگر این دو باشگاه استارتاپ هستند؟ این کار با عجله و همراه با چالسش‌های خاص توسط سازمان خصوصی سازی انجام شده و دلیل این همه شتابزدگی اصلا مشخص نیست.» واعظ ادامه داد: «اگر بحث این است که خصوصی سازی شود، این روش درست نیست. اگر استقلال و پرسپولیس سودآور هستند چرا خود دولت در آن‌ها سرمایه‌گذاری نمی‌کند؟ وقتی سودآور شد ببرند و آن را در صفحه اصلی بورس قرار بدهد. چرا  دولت باید خودش را درگیر با ۱۰ درصد هواداران کند؟ این کار  نوعی رفع تکلیف کردن است. اصلا بحث این نیست که کاری اساسی را انجام بدهند. این کار از کجا الگو برداری شده است؟ باشگاه‌های خصوصی سازی بیش از ۵۰ سال تجربه در دنیا دارند. شما می‌خواهید ۵۰ سال تجربه یک کشور دیگر را یک شبه الگو برداری کنید؟ چرا برای کشور چالش درست کنید؟ چرا هزینه‌های اجتماعی ایجاد می‌کنید؟»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->